Stukadoor nodig?

Home » Gevelrenovatie

Gevelrenovatie

Wordt het hoog tijd dat uw woning of pand eens grondig vernieuwd wordt, denk dan ook eens aan het doen van gevelrenovatie. Wanneer u dit direct laat verzorgen, dan kunt u zorgen dat uw pand niet alleen in de oude staat terugkeert, maar zelfs een flink stuk beter zal worden. Goede isolatie is immers een belangrijke factor in het verhogen van de kwaliteit van de woning. Het zorgt er bijvoorbeeld voor dat uw woning minder kwetsbaar wordt voor weersomstandigheden en het zorgt voor een duurzamere woning. Geïnteresseerd? Vraag eens naar de mogelijkheden bij Van den Bosch!

Wanneer kiest u voor gevelrenovatie en door wie laat u het verzorgen?

Wanneer het tijd is geworden voor gevelrenovatie, dan betekent dit meestal dat het pand al wat ouder is. Dit betekent dus ook dat er wat voorzichtiger mee omgegaan moet worden. Het is dus belangrijk dat er vakwerk wordt geleverd. Bij Van den Bosch verzorgen wij dit graag voor u. Wij beschikken over een ruime ervaring omdat we al vele tientallen jaren actief zijn in het renoveren van gevels. Om die reden zijn wij in staat het werk op een goede manier uit te voeren.

Snel, zorgvuldig en persoonlijk

Bij Van den Bosch werken we snel, zorgvuldig en persoonlijk. Voor gevelrenovatie kunt u direct contact met ons opnemen. Dat doet u door te bellen met 073 – 503 46 62. U kunt dan direct een afspraak maken. Heeft u eerst nog vragen? Die stelt u ook vrijblijvend via bovenstaand telefoonnummer.

 

Neem contact op

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid