Stukadoor nodig?

Home » BGI

BGI

Isolatie is een belangrijke zaak en BGI is daar geen uitzondering op. Dit staat voor buitengevelisolatie en kan dus een belangrijke rol spelen in de mate waarin een woning of pand goed geïsoleerd is. Kan dit bij u beter? Dan is het een slim plan om dit te laten verzorgen door een bedrijf dat hierin gespecialiseerd is. Bij Van den Bosch zijn wij al tientallen jaren actief in het vakgebied en bogen wij op een ruime ervaring. Dit kan voor u van zeer grote waarde zijn als het gaat om goede isolatie.

Een goede BGI hangt volledig samen met een specifieke manier van werken

Als het gaat om de juiste mate van isolatie, dan is het altijd eerst belangrijk dat hier een goed plan voor wordt opgesteld. Zeker wanneer de woning of het pand al wat ouder is, zal op een specifieke manier gewerkt moeten worden. Daarom beginnen we bij Van den Bosch altijd met het maken van een inschatting van de situatie. Hebben wij daar een idee van? Dan bekijken we hoe we de BGI gaan aanpakken. Zo zorgen wij samen met u dat uw woning of pand perfect beschermd wordt tegen kou of warmte door de juiste mate van isolatie.

Effectieve en representatieve buitengevelisolatie

Wij vinden het belangrijk dat wij effectieve en representatieve projecten aan u opleveren. Daarom overleggen wij altijd met u over uw wensen en eisen, zodat wij hier te allen tijde aan kunnen voldoen. Wij blijven u gedurende het project informeren over de voortgang.

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Wilt u onze hulp bij BGI? Neem dan direct contact met ons op door te bellen naar het telefoonnummer 073 – 503 46 62. Daar stelt u gemakkelijk uw vragen of maakt u direct een afspraak om alles in gang te zetten.

 

Neem contact op

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid